Ušla na stadion i sve očarala

Kolumbijske ljepotice je zasjenila djevojka engleske zvijezde

Edmir Škorić

Engleska i Kolumbija večeras su odigrale meč osmine finala Svjetskog prvenstva, a nakon penala Gordi albion je izborio četvrtfinale.

Prava drama se odvijala u Moskvi, temperatura je išla visoko iznad prosjeka, a tome su doprinijele i atraktivne navijačice.

Desetine kolumbijskih ljepotica plijenilo je pažnju na stadionu u Moskvi, a onda se pojavila jedna navijačica engleske reprezentacije...

Ruby Mae, djevojka Dele Allija, definitivno je ljepotica večeri. A njenoj sreći sada nema kraja kada su Englezi uspjeli da na penale izbacile Kolumbijce, dok će se za polufinale boriti protiv Švedske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.