Dok joj muž grije klupu, ona grije srca svih na stadionu

Charlotte plijeni pažnju svojom pojavom

Dok joj muž grije klupu, ona grije srca svih na stadionu

Engleska i Belgija igraju susret zadnjeg kola grupe G, a većim dijelom ovaj duel nije ponudio dosta toga zanimljivog na terenu.

Zbog toga su fotografi na stadionu u Kalinjingradu odlučili potražiti "zanimaciju" na tribinama, a našli su je u liku lijepe Charlotte Trippier.

Naime, supruga beka Engleske Kierana Trippiera je privukla veliku pažnju na tribinama stadiona, a fotografi nisu "štedjeli film" na njene fotografije.

Iako se Kieran nije našao u startnoj postavi za meč protiv Belgije, njegova supruga se našla u prvom planu na tribinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti