Englez šokirao suprugu: Pretvorio dnevni boravak u fudbalski teren

Ostala bez teksta

Englez šokirao suprugu: Pretvorio dnevni boravak u fudbalski teren

Endin Čaušević

Engleski navijač Kris Hancock postao je hit na društvenim mrežama nakon što je njegova supruga objavila koliko je on "lud" za fudbalom i Svjetskim prvenstvo.

Navijači u Engleskoj pomno prate dešavanja na Mundijalu u Rusiji i nadaju se da će njihova selekcija konačno napraviti iskorak. Kolika euforija vlada na Otoku najbolje je pokazao navijač Kris Hancock koji je šokirao svoju suprugu Krissy Flowers.

Naime, ovaj navijač je pretvorio dnevni boravak u fudbalski teren, a njegova supruga se šokirala kada je ušla u kući. Naravno, to je morala podijeliti na društvenim mrežama i otkrila je kako je reagovala kada je ušla u kuću.

"Nisam mogla da vjerujem šta je uradio od našeg dnevnog boravka. Ostala sam bez teksta i samo sam ga pitala koji ku**c je uradio s našim namještajem. Sve je odnio u spavaće sebe i potrošio je 100 funti da napravi taj fudbalski teren. Naravno, svima je to smiješno, ali šta biste uradili da se vama to desi? Sve je to super i slatko, ali kada se vama desi onda promijenite mišljenje", poručila je Krissy.

Top Komentari

Senko Samic
Ovo ce Dzeko amri sigurno da uradi a ona ce da vristi od zadivoljstva..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi