Vardy bi mogao biti bijesan kada čuje koliko novca i na šta je potrošila supruga

Mogla je imati barem malo milosti

Vardy bi mogao biti bijesan kada čuje koliko novca i na šta je potrošila supruga

Razmažena supruga Jamiea Vardyja je potrošila toliko novca na prevoz do Rusije posljednjih dana nego što ste vi vjerovatno potrošili za čitav život. 

Kada ste supruga slavnog fudbalera, vaša briga je samo jedna - kako potrošiti silni novac? Obzirom da je Rebekah već nekoliko godina u braku sa Vardyjem, stigla se malo i ušteliti, pa sada ima savršen način kako brzo, a efikasno potrošiti dosta novca.

Odgovor se krije u avionima! Naime, Rebekah je, skupa sa četvero djece, dolazila privatniom avionom na utakmice Svjetskog prvenstva u kojima igra Engleska kako bi podržala svog supruga. To je Vardyja koštalo đavo i po - tačnije do sada 140.000 funti.

Osim toga, Rebekah i djeca su spavali u luksuznom hotelu od pet zvjezdica kada su bili u St. Petersburgu te su imali privatne zaštitare. To dodaje dodatnih 10.000 funti na pomenuti račun.

Naravno, ovo sigurno neće biti pretjeran problem za Vardyja koji bi u naredne tri sezone po ugovoru trebao zaraditi 18 miliona funti ne računajući sponzorske ugovore. Osim toga, on je već u dosadašnjem dijelu karijere zaradio dovoljno novca da ga ovakve stvari ne trebaju brinuti.

Podsjetimo, Engleska se plasirala u osminu finala gdje će igrati protiv Kolumbije.

Top Komentari

Hara
Pa to Vardy zaradi za sedmicu dana, te pare su za njega sica
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi