Kamp Nebojše Grahovca na Jahorini

Šuman držao lekcije iz rukometa, "predavali" Terzić, Panić, Melić...

Nebojša Grahovac, jedan od najboljih golmana koje je ova država dala u posljednjih desetak godina okupio je na Jahorini brojne mlade rukometaše željne usavršavanja i druženja s oni koji im imaju šta pokazati.

Bivši rukometni reprezentativac nakon Prijedora, Borca i Bosne otisnuo se ka Francuskoj gdje godinama živi i radi. Od Montpelliera, Shamberyja pa do Chartresa, Grahovac je stjecao znanje i iskustvo koje je odlučio prenijeti na mlađe generacije.

Kamp koji se održava prvi put ušao je u svoju završnicu, a sudeći prema reakcijama polaznici su oduševljeni.

U prethodna tri dana mališani su imali priliku naučiti štošta od mnogih renomiranih imena. Prvi dan mlade rukometaše su podučavali Mirsad Terzić i Vladimir Vranješ, a među brojnim priznatim igračima poput Marka Panića i Fahrudina Melića, našao se i aktuelni selektor reprezentacije BiH, Bilal Šuman.

Bh. rukometna krema na jednom mjestu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.