Enid Tahirović ponovo među stativama
Tahirović: Pohvalio ideju

Bit će gost rukometnog kampa Nebojše Grahovca

Enid Tahirović ponovo među stativama

Proslavljeni bh. golman i najbolji sportista BiH iz 2006. Enid Tahirović ponovo će se naći među stativama rukometnog gola.

Nakon završetka bogate igračke karijere nekadašnji kapiten reprezentacije je jedno vrijeme obnašao dužnost predsjednika RSBiH, ali nakon promjena na čelu stao je uz obespravljene uposlenike kancelarije Saveza kojima je ostalo dužno dvadesetak plata.

U međuvremenu prihvatio je da bude gost na rukometnom kampu Nebojše Grahovca koji će biti održan naredne sedmice, od 2. do 7. jula i koji će okupiti mnoštvo polaznika iz raznih evropskih zemalja.

Predavači će biti renomirane rukometne veličine, a među njima i Tahirović koji je imao slična iskustva gostujući nekoliko puta na kampu za golmane u Makarskoj.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Bio sam dole, ali tu su samo golmani, ovo je skroz druga priča i pun pogodak. Nikada nisam s Nebojšom razgovarao na temu pokretanja kampa, ali me zvao čim se ušlo u projekat. Naravno da sam se rado odazvao, ne zato što Nebojša to zaslužuje svojim ljudskim kvalitetama, već i zbog činjenice da će kamp biti vrhunski organizovan, sa kvalitetnim predavačima-trenerima i vrhunskim aktuelnim rukometašima", kazao je Enid.

Prema riječima Nebojše Grahovca osim predavača-trenera gosti će biti i aktuelni reprezentativci Mirsad Terzić, Muhamed Toromanović, Vladimir Vranješ, zatim Fahrudin Melić, pa bivši francuski reprezentativac Gregorie Detrez i mnogi drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti