Spremaju se za nove izazove

Rukometaši Vogošće počeli pripreme za novu sezonu

Endin Čaušević

Rukometaši Vogošće počeli su jučer pripreme za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba RK Vogošća PH Daniel Riđić obavio je jučer prozivku rukometaša. Prozivci su se odazvali svi igrači, a u narednom periodu klub će razmatrati o eventualnom dolasku još novih igrača.

Ekipa će trenirati dva puta dnevno, a treninzi su kombinirani u dvorani, teretani i na stadionu. U planu je odigravanje i prijateljskih utakmica, te odlazak na mini turneju u Italiju.

Također, Vogošćani će biti i na turniru Zaim Kobilica u Zenici gdje će pokušati zadržati titulu osvajača turnira. U Upravi kluba zadovoljni su rezultatima prošle sezone i za predstojeću sezonu žele ostvariti još bolji rezultat kako u domaćem prvenstvu, tako i u EHF Challenge Cup-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.