Iz Vogošće poručili: Navijamo za Borac

Bio bi to zanimljiv duel

Iz Vogošće poručili: Navijamo za Borac

Danas u Beču, sjedištu EHF-a obavljen je žrijeb parova EHF Challenge Cupa za novu sezonu. 

Rukometni klub Vogošća Poljine Hills ove godine u Evropi počinje u trećem kolu koji je planiran 17/18 i 24/25 novembra, a protivnik će biti pobjednik duela drugog kola u kojem se sastaju HC Baki iz Azerbejdžana i banjalučki Borac m:tel.

Obzirom da je ekipi Azerbejdžana prvi evropski nastup velike su šanse da će ekipa Vogošće za protivnika dobiti bh. predstavnika banjalučkog Borca.

Bit će sigurno zanimljivo gledati duel između predstavnika iz Bosne i Hercegovine.

"Ove godine pod pretpostavkom da RK Borac m:tel prođe drugo kolo, što se iskreno nadamo i želimo, žrijeb nam je išao na ruku za razliku od prethodnih godina. Troškovi bi bili puno manji. Borac m:tel nam je poznat protivnik, to su naši sportski prijatelji i vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat i plasirati se među 16 najboljih ekipa EHF Challenge Cupa, što bi i bio najveći rezultat našeg tima u Evropi", Izjavio je predsjednik kluba Fetah Kadrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi