Možda ga vidimo golog u emisiji

Bosanci mu ruše opkladu? Jeličić se 'zaletio' sa statusom

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić poznat je kao neko ko se nikada ne libi javno izreći svoje mišljenje, ali to nekad donosi i veliki rizik.

Razočaran partijama Dinama, Jeličić je pred kraj prošle sezone dao javno obećanje da će prvu emisiju Stadiona u novoj sezoni voditi samo u čarapama ukoliko se Modri plasiraju u grupnu fazu ne Lige prvaka, već Evropske lige.

Na krilima bh. fudbalera Hajrovića, Hodžića, Gojaka i Dilavera, Dinamo je sinoć rezultatom 5:0 deklasirao Hapoel i tako 99% izborio plasman u 3. pretkolo Lige prvaka, gdje će igrati protiv Astane ili Midtjyllanda.

Budući da je Dinamo zaista pokazao odličnu partiju, za očekivati je da bez problema može savladati i svoju narednu prepreku te se plasirati u playoff Lige prvaka, čime bi automatski obezbijedio grupnu fazu Evropske lige i doveo Jeličića u nevolje.

Podcjenjivanje Dinama moglo bi se osvetiti Jeličiću, a javnost ga je već počela podsjećati na obećanje koje je dao. Biće zanimljivo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.