Bjelica oduševljen, hvalio Hajrovića i Gojaka

Dinamo slavio visoku pobjedu

Bjelica oduševljen, hvalio Hajrovića i Gojaka

E. Škorić

Dinamo je slavio s čak 5:0 u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Hapoela Beer Shee.

Trener Dinama, Nenad Bjelica, nije skrivao zadovoljstvo nakon velike pobjede ostvarene u Maksimiru protiv izraelske ekipe.

"Što reći nakon 5:0 pobjede protiv odlične momčadi. Bili smo bolji, zaslužili pobjedu. U početku nam je trebalo da se priviknemo na njihov sustav u kojem dosad nisu igrali. To nam je stvaralo probleme, ali nakon prvog gola sve je drugačije izgledalo. Znali smo da ako budemo perfektni u defenzivi, da ćemo biti opasni u napadu. Tako je i bilo. Zadovoljan sam s igrom, rezultatom, borbom, momci su ostavili srce na terenu. I očekujem da će tako biti u svakoj utakmici. Hvala publici, živjela je s momčadi od početka do kraja. Čuo sam puno o lošoj atmosferi, protiv Hapoela sam doživio predivnu", rekao je Bjelica, pa je dodao:

"Oršić je bio odličan, ali i svi oni drugi dečki koji su mu omogućili da bude takav. Igrali smo s trojicom novih igrača u odbrani, koji su osim jedne situacije u prvom dijelu posao odradili savršeno. Hajrović, Budimir, Ademi, Gojak, Olmo, svi oni odradili su velik posao", rekao je Bjelica i podvukao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vjerujem da možemo igrati i bolje od ovog. Bili smo nepoznanica i sami sebi i vama, a sada se samo nadam da ćemo takvi biti i u sljedećim utakmicama. Znali smo da je Hapoel u obrani slabiji i to smo iskoristili. Trebat će se dobro pripremiti za uzvrat, biti na vrhunskom nivou. Bit će vruće, 15.000 ljudi, zatvoreni stadion".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi