Maksimir slavi, Dinamo brzo do 2:0, Hajrović maestralan

Modri idu prema 3. pretkolu

Maksimir slavi, Dinamo brzo do 2:0, Hajrović maestralan

Edmir Škorić

Izet Hajrović postigao je pogodak za Dinamo protiv Hapoel Be'er Sheve.

Hajrović je u 22. minuti postigao pogodak za slavlje Modrih. Zagorac je ispucao loptu, ona na kraju došla do bh. reprezentativca, koji se sjajno snalazi i pogađa za 1:0.

Samo nekoliko minuta kasnije Dinamo je došao do 2:0 uz gol Oršića, nakon što je prethodno golman Izraelaca odbranio udarac Gojaku.

Dinamo i Hapoel igraju prvi meč 2. pretkola Lige prvaka, a osim Hajrovića u timu Dinama od prve minute je i Amer Gojak, dok je Armin Hodžić na klupi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cole
dinamo atomski krenuo brat bratu Želji i Sarajevu bi dali 10 komada
7 12
hercegbih
NA BOSANSKI POGON
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi