Škotski Sun donosi nove vijesti

Ništa od Lendrićevog potpisa za Hibernian?

Hrvatski napadač Ivan Lendrić jučer se pridružio treninzima škotskog Hiberniana, koji trenira Neil Lennon, nekadašnji menadžer Celtica i Boltona.

Lendrić je u Hibernian stigao na probu, a bilo je najavljeno da će tamo provesti sedam dana kako bi se pokušao izboriti za ugovor u jednom od najvećih škotskih klubova.

Međutim, prema pisanju škotskog Suna, Ivan Lendrić najvjerovatnije neće potpisati za Hibernian, a razlozi nisu navedeni.

Inače, Ivan Lendrić je slobodan igrač nakon okončanja saradnje sa Lensom, a tokom ljeta je trenirao i sa Željezničarom što je javnost protumačila kao uvertiru za njegov povratak na Grbavicu.

Ivan Lendrić je bio najbolji strijelac Premijer lige u sezoni 2016/2017., kada je u dresu Željezničara postigao 19 golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.