Ivan Lendrić na probi u škotskom premierligašu
Hrvatski napadač u potrazi za novim klubom

Imaće sedam dana da pokaže šta zna

Ivan Lendrić na probi u škotskom premierligašu

M. Šljivak

Nekadašnji napadač Željezničara Ivan Lendrić još uvijek je bez kluba.

Nakon što je okončao saradnju sa francuskim Lensom, 26-godišnji napadač je aktivno trenirao sa Željom, a menadžeri su bili u konstantnoj potrazi za novim klubom.

Karijeru bi 26-godišnji fudbaler mogao nastaviti u Škotskoj. Lendrić se nalazi na probnom radu u ekipi Hiberniana, gdje će se pokušati izboriti za ugovor.

Menadžer Neil Lennon hitno treba nove napadačke opcije. Trenutno raspolaže samo sa Florianom Kamberijem i Olijem Shawom i pojačanja su neophodna.

Njegove probleme možda riješi Lendrić. Nekadašnji igrač Željezničara stigao je u Edinburgh gdje će boraviti na sedmodnevnoj probi nakon čega će Lennon odlučiti o njegovoj sudbini.

Hibernian ove sezone Škotsku predstavlja u Evropskoj ligi. U prvom kolu lagano su izbacili Runavik sa Farskih Ostrva, a već sutra igraju protiv grčkog Asterasa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedimm_57
i tamo će sa 100.000 ljudi slavit titulu
12 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije