Lendrić trenirao sa Željom, na probi nekadašnji mladi reprezentativac BiH

Željezničar se sprema u Međugorju

Lendrić trenirao sa Željom, na probi nekadašnji mladi reprezentativac BiH

S. Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu nogometaši Željezničar nalaze se u Međugorju. Plavi su jučer odigrali trening utakmicu između sebe, a "bijeli" su savladali "narandžaste" 2:1.

Pogađali su Krpić i Vranješ, te Veselinović, posljednje dosadašnje pojačanje tima sa Grbavice ovog ljeta.

Zanimljivo da je nastup ubilježio i Ivan Lendrić, hrvatski napadač koji je posljednji angažman imao u Lensu, ali je nedavno raskinuo saradnju i sada je slobodan igrač. Lendrić je se priključio Željezničaru u Međugorju kako bi održavao formu do pronalaska novog kluba.

Navijači Željezničara svakakao potajno vjeruju da bi Lendrić na kraju mogao i potpisati ugovor sa njihovim timom, ali to je za sada teško očekivati.

Sa Plavima je hercegovačkoj bazi i jedno novo ime. Radi se o Luki Miletiću, nekadašnjem kadetsku i mladom reprezentativcu BiH koji je posljednji angažman imao u NK Vitez. Prije toga je nastupao Dugopolje, Lučko, Inter Zaprešić, Sesvete, Rudeš, juniore Zrinjskog te Brotnjo iz Čitluka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima 23-godišnji nogometaš će se pokušati izboriti za ugovor sa Željezničarom, a Plave u ponedjeljak očekuje prijateljski duel protiv GOŠK-a.

U Međugorje će ostati do 2.jula.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi