Traži se zamjena za Alissona

Hrvatski golman mijenja Alissona na golu Rome?

Teme:

Nakon što je Alisson Becker za 70 miliona eura preselio u Liverpool, čelnici Rome dali su se u potragu za novim čuvarom mreže.

Ako je vjerovati pisanju italijanske štampe, kao potencijalna zamjena za Alissona označen je reprezentativac Hrvatske Lovre Kalinić koji već dvije sezone brani u Belgiji za Gent.

Kalinić se partijama u dresu Genta promenuo u prvog golmana tamošnje lige, a čelnici Rome su navodno već obavili nekoliko razgovora po pitanju dovođenja ovog nekadašnjeg člana Hajduka.

Da će teško zadržati Kalinića svjesni su i u belgijskom timu, a ostaje za vidjeti koji bi iznos zadovoljio čelnike Genta koji su u januaru odbili ponudu Evertona tešku 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijani pišu kako Kalinić nije jedini golman koji je na radaru Rome, tako da treba vidjeti šta će donijeti sljedeći dani.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.