Defrel napustio Romu

Nakon jedne szone

Defrel napustio Romu

M. Šljivak

Francuski fudbaler Gregoire Defrel (27) napustio je Romu nakon samo jedne sezone.

On će u narednoj sezoni igrati kao posuđen igrač u ekipi Sampdorije, a tim iz Genove će za njegove usluge platiti milion i po eura.

Također, Sampa će narednog ljeta imati mogućnost da otkupi njegov ugovor, ali to će svakako zavisiti od njegovih igara na terenu.

Defrel je trebao po dolasku iz Sassuola biti velika ispomoć Edinu Džeki u napadu Rome. Međutim, u 20 odigranih mečeva pogodio je samo jednom, a dolaskom novih fudbalera u klub njegovo mjesto u timu je izgubljeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U karijeri je pored Rome i Sassuola ovaj 27-godišnji fudbaler igrao još za Cesenu, Foggiju i Parmu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi