Bailey pred vratima Rome
(Foto: EPA)

Vučica se pojačava

Bailey pred vratima Rome

M. Šljivak

Nakon što su ostali bez Malcoma ekipa Rome je krenula po novo pojačanje.

Brazilac je u saradnji sa Barcelonom izigrao povjerene Vučice i potpisao je za katalonskog diva, ali Roma ne želi da plače za Malcomom već se okrenula drugim fudbalerima.

Naredna meta je, kako tvrdi Gianluca Di Marzio, Leon Bailey. Rome će 20-godišnjeg Jamajčanina pokušati da dovede u narednim danima i pregovori sa Bayerom iz Leverkusena su već počeli.

Bailey važi za izuzetno talentovanog fudbalera. U Bundesligi se itekako pokazao kao odličan igrač i vrlo je moguće da je sada pred njim još jedan veliki transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve bi moglo biti gotovo u narednim satima, pa bi Vučica mogla dobiti vjerovatno i bolje rješenje na krilnim pozicijama nego što je to Malcom.

Bailey je u Leverkusen stigao u januaru 2017. godine iz Genka, a u karijeri je još nosio dres slovačkog Trenčina i austrijskog Lieferinga.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi