Ponovo plijeni pažnju

Šta je to obukla Ronaldova Goergina? Od ovoga nema ništa kraće

Iako su Juventusovi igrači na predsezonskoj turneji u SAD-u, Cristiano Ronaldo i dalje uživa u odmoru.

Portugalac je, podsjetimo, zbog iscrpljujuće sezone i nastupa na Svjetskom prvenstvu dobio produženi odmor, a pred nadolazeće izazove "baterije puni" u društvu zanosne Goergine Rodriguez.

Slavni par često objavljuje zajedničke fotografije s egzotičnih destinacija, a posljednja u nizu izazvala je veliku pažnju zahvaljujući Goergini i njezinom sve provokativnijem i provokativnijem stilu.

Da obuče minijaturnu odjeću portugalsku manekenku je možda natjerala i velika vrelina, no bez obzira, crno-zlatna kombinacija u kojoj je pozirala je njezino najizazovnije (u prevodu) najkraće izdanje.

Dovoljno za skoro 10 miliona lajkova na Instagramu i preko 5.000 komentara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.