Ronaldo od jedne Instagram objave zaradi 750.000 dolara

Nevjerovatni podaci

Ronaldo od jedne Instagram objave zaradi 750.000 dolara

Portugalac Cristiano Ronaldo je uvjerljivo najpopularniji sportista svijeta, to je jasno kao dan, a tome svjedoče i podaci o zaradi sa Instagrama. 

Sudeći po HopperHQ 2018 Instagram listi bogatih, Cristiano Ronaldo sjajno kotira i treći je kada je u pitanju zarada od jednog posta na Instagramu.

Cristiano zarađuje nestvarnih 750.000 dolara po samo jednoj jedinoj objavi na Instagramu, a ispred njega su samo američka pjevačica i glumica Selena Gomez, kao i Kylie Jenner, najmlađa od sestara Kardashian. Gomez zarađuje 800.000 dolara po jednoj objavi, a Jenner čak milion.

Zanimljivo, Cristiano je na listi iza sebe ostavio Kim Kardashian i Justina Bibera, a prvi naredni fudbaler na listi je Neymar sa zaradom od 600.000, dok je tu i Messi sa 500.000.

Zanimljivo, trenutna liderica Kylie Jenner je u 2017. godini bila tek četvrta na ovoj listi sa prosječnom zaradom od 400.000 dolara te je bila dva mjesta ispod sestre Kim, ali je ipak sada skočila na poziciju broj 1.

Svemu dodajmo da Cristiano na Instagramu ima čak 137 miliona pratilaca, a taj broj iz sedmice u sedmicu raste, pa treba očekivati da će veoma brzo stići i do 150 miliona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi