Ronaldo u Juventus stiže s voznim parkom, a Fiata ni na vidiku

Nema šta sve nema u garaži

Ronaldo u Juventus stiže s voznim parkom, a Fiata ni na vidiku

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je čovjek koji može sebi da priušti sve šta zamisli, sve ono što je moguće novcem platiti, a kada su automobili u pitanju - kolekcija je zaista bogata.

Nedavno je potpisao za Juventus i u Torino, koji je poznat po automobilskoj industriji Fiat, dolazi kao vlasnik brojnik luksuznih automobila, no naravno nijedan Fiat nije u njegovom posjedu.

Ferrari, Lamborhini, Audi, Bugatti, Mercedes, BMW, Bentley... su samo neke "zvijeri" kojim se ili vozi ili se vozio Portugalac.

Fiat je pod kontrolom porodice Agnelli koja također kontroliše i Juventus, pa nije isključeno da Ronaldo za promjeru provoza i neki skupocjeni model Fiata?

Tokom proteklih devet godina koje je proveo u Madridu, Ronaldo je na društvenim mrežama objavljivao fotografije svojih raznih limenih ljubimaca. Čekamo narednu, iz Torina, a hoće li biti Fiat tek ćemo da saznamo.

Top Komentari

Bandera
Pa vlasnik Ferrarija je Fiat informisi se novinaru prije nego sto objaviš ovako nešto
7 1
rimke
fiata vozi samo ko mora
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi