Povreda članka

Mahrez tek stigao u City i odmah se našao u problemima

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez prije nekoliko dana ozvaničio je dolazak u Manchester City, a sinoć je bio član prve postave u susretu protiv Bayern Minhena.

Ipak, morao je izaći iz igre već u 28. minuti zbog povrede članka, a čini se kako je pred njim određena pauza.

Danas poslijepodne igrači Cityja su se vratili u Englesku gdje ih uskoro očekuje susret Commmunity Shielda protiv Chelseaja, a odmah poslije toga gostovanje Arsenalu u okviru 1. kola Premiershipa.

Ipak, čini se kako će Mahrez morati propustiti te utakmice, iako Guardiola još ne zna ništa o ozbiljnosti povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam koliko je ozbiljno. Znam samo da je u pitanju članak. Možda i nije neki problem, vidjet ćemo. Zabrinut sam zbog mnogo stvari. Zbog igrača koji su povrijeđeni, zbog igrača koji nisu tu...ali, moram pohvaliti rad ostalih momaka u dosadašnjem dijelu priprema", rekao je Guardiola po povratku u Englesku.

Inače, Mahrez je plaćen Leicesteru čak 60 miliona funti i sigurno da nikako ne bi bilo dobro po City da se odmah povrijedi i to ozbiljnije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.