Golijade na mečevima United - Liverpool,  Bayern - City i Tottenham - Barca

Internacionalni Kup šampiona

Golijade na mečevima United - Liverpool, Bayern - City i Tottenham - Barca

E. Škorić

Sinoć su u okviru Internacionalnog Kupa šampiona odigrane neke spektakularne utakmice, a zabavu su priredili engleski klubovi.

Manchester City je u Miamiju gubio 2:0 od Bayerna poslije 24 minute igre, ali je na kraju uspio da savlada Bavarce s 3:2 i da ostvari prvu pobjed na ovoj turneji, dok je Bayern poslije uvodne pobjede upisao dva poraza.

Shabani i Robben su bili strijelci za Bayern, a dvostruki strijelac za City bio je Bernardo Silva uz pogodak mladog Nmeche.

Na Mičigen stadionu je United odmjerio snage s Redsima, koji su bili daleko bolji u ovom duelu, barem u nastavku istog, pa su slavili s 4:1.

Mane i Ojo pogađali su s penala, a golove iz igre postigli su Sturridge i Shaqiri. Pereira je prethodno dao jedini gol za sastav Josea Mourinha.

I rano jutros po našem vremenu odigran je meč Barcelone i Tottenhama. Završeno je 2:2, a na penale su Katalonci bili bolji. El Haddadi i Arthur su bili strijelci za Barcu, na drugoj strani Son i N'Koudou u 73. i 75. minuti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi