Čeka se zeleno svjetlo od Pepa: Girona dobija veliko pojačanje?

Diaz velika želja čelnika španskog kluba

Čeka se zeleno svjetlo od Pepa: Girona dobija veliko pojačanje?

Iako se trenutno nalazi na američkoj turneji sa ekipom Manchester Cityja, mladi supertalentovani Brahim Diaz bi početak nove sezone mogao dočekati u dresu španske Girone.

Naime, u Gironi su dovođenje Diaza na posudbu učinili svojim prioritetom, a jasno je da bi ovaj 18-godišnj krilni fudbaler bio veliko pojačanje za pomenuti tim.

Prema pisanju španskog AS-a, katalonski klub je već kontaktirao City u vezi Diazove posudbe, ali se špekuliše da ovaj mladi krilni fudbaler i nije toliko oduševljen idejom o napuštanju Etihada.

Ipak, o njegovoj sudbini će odlučiti čelnici Cityja i trener Pep Guardiola, a ukoliko španski stručnjak da zeleno svjetlo Diaz će vjerovatno naredne sezone igrati u Gironi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To možda i ne bi bilo loše za ovog mladog fudbalera koji još uvijek nije dobio pravu priliku u Cityju iako se od njega u budućnosti očekuju velike stvari. Brahim Diaz je u prošloj sezoni upisao pet nastupa za Manchester City, a dobio je priliku zaigrati i u Ligi prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi