Nije se snašao

Ko se ovome nadao? Lucas Moura već ide iz Tottenhama

Brazilski ofanzivac Lucas Moura navodno će napustiti Tottenham nakon samo pola godine provedene u Londonu.

Prema pisanju Estadio Deportiva, sportskog magazina sa sjedištem u Sevilli, Moura se iznenađujuće počeo povezivati sa prelaskom u Real Betis. To ne mora značiti da je realizacija transfera blizu, ali gdje ima dima ima i vatre.

Moura se nije snašao u Tottenhamu za koji je kao starter počeo samo dvije utakmice u Premier ligi i četiri u FA Kupu, a u januaru je iz PSG-a doveden za 30 miliona eura.

Mauricio Pochettino nije želio 'razbijati' udarni trio Kane - Son - Alli, pa je Brazilac dobijao šansu samo kada neki od ovih ofanzivaca nije imao pravo nastupa.

Od Lucasa Moure se u Tottenhamu očekivalo da oživi karijeru nakon što je u PSG-u pao u drugi plan, ali izgleda da je u Spursima još više potonuo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.