Tottenham najavio pojačanje, navijači razočarani

Vraća se Falque?

Tottenham najavio pojačanje, navijači razočarani

E. Škorić

Tottenham namjerava da vrati krilnog nogometaša, ali navijači smatraju da on nije nikakvo pojačanje za tim.

Totttenham se, za razliku od većine engleskih timova, ne pojačava ovog ljeta. Dolazak Iaga Falquea iz Torina za navijače je razočarenje.

Dvadesetosmogodišnji ofanzivac rođen u Vigu nastupao je u Tottenhamu kratko prije nekoliko godina, no tada su ga Spursi, za koje je upsiao tek jedan zvanični nastup, slali na posudbe u Southampton, Almeriju i Rayo Vallecano.

Potom je otišao u Genou, pa u Romu, a od 2017. je član Torina. Za "bikove" je odigrao oko 70 mečeva i zabio je 24 gola, pa Spursi smatraju da bi mogao da bude dobro pojačanje.

Međutim, navijači vjeruju da to nije najbolji potez i da klub treba da traži malo "zvučnija" imena i skuplje nogometaše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi