Može li Željo napraviti čudo?

Odović odredio startnih 11 i izostavio Blagojevića, Zajmovića, Arežinu...

Željezničar će s početkom u 19 sati igrati revanš meč 2. pretkola Evropske lige protiv Apollona.

Pred utakmicu u Nikoziji, Plavim sa Grbavice se daju male šanse ali dok god one postoje - fudbaleri Željezničara se moraju boriti.

Novi trener Plavih Milomir Odović izabrao je tim koji će se od prve minute suprotstaviti Apollonu i može se reći da je dosta toga promijenio u odnosu na prvi meč. Priliku od prve minute dao je mladom Aldinu Šehiću koji će igrati na poziciji desnog beka, a u startnoj postavi su i Mladen Veselinović te Asim Zec.

Dženan Zajmović, Jovan Blagojević i Filip Arežina ostali su na klupi za rezerve, baš kao i novajlija Matej Rodin.

Za Želju će od prve minute zaigrati: Kjosevski, Pavić, Bogičević, Bakrač, Šehić, Vranješ, Šabanadžović, Veselinović, Čurjurić, Zec, Krpić.

Na klupi su ostali: Fejzić, Stevanović, Arežina, Blagojević, Zajmović, Hajdarević i Rodin.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Apollon počinje u sastavu: Vale, Roberge, Yuste, Pedro, Vasilou, Sachetti, Kyriakou, Papoulis, Sardinero, Schembri, Maglica.

Podsjetimo, prvi meč na Grbavici završen je pobjedom Apollona rezultatom 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.