(Foto: EPA)

Argentinac u Londonu

Fulham u završnici prelaznog roka dovodi Vietta

Midhat Šljivak

Londonski Fulham je ovog ljeta angažovao je veliki broj kvalitetnih fudbalera i tim sa Craven Cottagea sigurno neće biti samo prolaznik kroz Premiership.

Ipak, u posljednjim satima prelaznog roka u Engleskoj Fulham je krenuo po još jedno napadačko pojačanje. Na posudbu žele dovesti napadača madridskog Atletica Luciana Vietta i kontakti sa argentinskim fudbalerom su već uspostavljeni.

Vietto je prošao pripreme sa Atleticom. Međutim, 24-godišnji napadač je nezadovoljan statusom i želi do kraja prelaznog roka napustiti tim.

Fulham se odmah javio. Žele ga dovesti na posudbu do kraja sezone uz mogućnost kupovine narednog ljeta.

Da li će u londonskom timu uspjeti da realizuju ovaj transfer vidjećemo u narednim satima, ali bez obzira na sve odradili su sjajan posao ovog ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.