Mali londonski klub pravi čuda: Stiže pojačanje i iz Real Madrida?
(Foto: EPA)

Fulham se pojačava

Mali londonski klub pravi čuda: Stiže pojačanje i iz Real Madrida?

M. Šljivak

Londonski Fulham napravio je zaista fantastičan posao u ljetnom transfer roku.

Tim kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović izdvojio je 77 miliona eura za pojačanja, a u klub su stigla itekako respektabilna imena.

Iz Bešiktaša je stigao golman Fabri, doveli su najboljeg igrača Swanseaja iz prošle sezone Alfieja Mawsona, a iz Nice su stigli Maxim Le Marchand i Jean-Michel Serri, čovjek kojeg su jurili evropski velikani.

Napadački dio tima pojačali su Andre Schurrle i Aleksandar Mitrović, koji je proteklu polusezonu proveo na posudbi u ovom timu.

Ipak, čini se da nije kraj iznenađenjima koje je priredio Fulham. Do kraja prelaznog roka ekipa sa Craven Cottagea želi angažovati i fudbalera Reala Thea Hernandeza koji je na izlaznim vratima Kraljeva.

Trener tima iz Madrida Julen Lopetegui ne računa ozbiljno na usluge francuskog fudbalera. Poručio mu je da može ići, a Fulham će ga pokušati dovesti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, za sada je sjajni fudbaler bliže prelasku u Real Sociedad. Navodno je već dogovorio sve sa timom iz San Sebastiana, ali ne treba da čudi ako londonski klub na kraju pokvari planove ovom timu.

Dolazak Hernandeza bi svakako bio sjajan posao za Fulham koji će sasvim sigurno imati šta da kaže u Premiershipu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi