Chambers na posudbi u Fulhamu

Igrač je Arsenala

Chambers na posudbi u Fulhamu

E. Škorić

Defanzivac Arsenala Calum Chambers sljedeću će sezonu provesti na posudbi u Fulhamu.

Dvadesetšetsogodišnjak je prošlog mjeseca potpisao novi ugovor s Arsenalom, u čije redove je prije četri godine došao iz Southamptona.

Tokom sezone 2016/17 bio je posuđen Middlesroughu, za koji je odigrao 24 meča u Premier ligi, a sada će dobiti šansu da pomogne Fulhamu u elitnom rangu engleskog nogometa.

"Claum je nadareni stoper koji ima sjajnu budućnost", rekao je trener Arsenala Unai Emery i poželio mu uspješnu sezonu u Fulhamu, koji je dosta trgovao ovog ljeta i napravio je izuzetno kvalitetan tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chambers je sedmo pojačanje Fulhama pred početak nove sezone, a tim s Craven Cottagea u subotu na premijeri igra protiv Crystal Palacea pred svojim navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi