Fosu-Mensah na posudbi

Fulham se pojačao i iz Manchester Uniteda · Zvanično

Midhat Šljivak

Ekipa Fulhama dovela je ovog ljeta veliki broj kvalitetnih fudbalera.

Novi član londonskog tima od danas je i 20-godišnji defanzivac Manchester Uniteda Timothy Fosu-Mensah, koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz Manchester Uniteda.

Holandski fudbaler je šansu za igru na Old Traffordu dobio kod Louisa Van Gaala, igrao je i kod Josea Mourinha, ali ga je Portugalac protekle sezone poslao na posudbu u Crystal Palace.

Tamo je igrao dosta dobro. Nastupio je u 24 meča, a klub sa Old Trafforda ga je na kraju i ove sezone odlučio poslati na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Javio se Fulham koji će tako dodatno pojačati defanzivni red gdje su ovog ljeta doveli Alfieja Mawsona, Caluma Chambersa, Maximea Le Marchanda i Joea Bryana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.