Fulham u završnici prelaznog roka dovodi Vietta
(Foto: EPA)

Argentinac u Londonu

Fulham u završnici prelaznog roka dovodi Vietta

M. Šljivak

Londonski Fulham je ovog ljeta angažovao je veliki broj kvalitetnih fudbalera i tim sa Craven Cottagea sigurno neće biti samo prolaznik kroz Premiership.

Ipak, u posljednjim satima prelaznog roka u Engleskoj Fulham je krenuo po još jedno napadačko pojačanje. Na posudbu žele dovesti napadača madridskog Atletica Luciana Vietta i kontakti sa argentinskim fudbalerom su već uspostavljeni.

Vietto je prošao pripreme sa Atleticom. Međutim, 24-godišnji napadač je nezadovoljan statusom i želi do kraja prelaznog roka napustiti tim.

Fulham se odmah javio. Žele ga dovesti na posudbu do kraja sezone uz mogućnost kupovine narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će u londonskom timu uspjeti da realizuju ovaj transfer vidjećemo u narednim satima, ali bez obzira na sve odradili su sjajan posao ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi