Fulham doveo fantastičnog Argentinca, a Brighton nekadašnjeg igrača Barcelone

Završni transferi

Fulham doveo fantastičnog Argentinca, a Brighton nekadašnjeg igrača Barcelone

M. Šljivak

Fulham i Brighton dobili su velika pojačanja u samom finišu prelaznog roka.

Novi član Fulhama postao je argentinski napadač Luciana Vietto koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz madridskog Atletica i sigurno će biti veliko pojačanje za tim sa Craven Cottagea.

Sa druge strane Brighton je doveo Martina Montoyu iz Valencije. Nekadašnji član Barcelone i Intera potpisao je četverogodišnji ugovor sa engleskim timom.

Englezi su napravili zaista sjajan posao u ljetnom prelaznom roku. Manji timovi nisu nimalo štedili, dok su velikani također odradili jako dobar posao.

Premiership počinje već sutra i biće svakako veoma interesantno vidjeti da li iko može zaustaviti Manchester City, ali liga će sigurno biti bolja nego ikad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi