Žvakao cigarete

Sarriju su zabranili pušiti, ali je on pronašao način da se smiri

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja jučer su kao gosti savladali Huddersfield sa 3:0 u meču prvog kola engleskog Premiershipa.

Plavci su oduševili navijače svojom igrom u jučerašnjoj utakmici, a posebne pohvale dobio je novi trener ove ekipe Maurizio Sarri. Italijanski stručnjak je stigao ovog ljeta na klupu Chelseaja i već sada je jasno da je uveo dosta promjena što se tiče igre londonskog kluba.

Sarri se našao u centru pažnje nakon meča zbog fotografija koje su se pojavile na kojima se vidi da žvače cigaretu pored klupe za rezervne igrače. Naravno, u Englekoj je trenerima zabranjenu da konzumiraju cigarete u toku utakmice, ali je Sarri očito našao način da "smiri živce".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.