Sarriju se ne dopada ni 3:0 protiv Huddersfielda

Nije zadovoljan

Sarriju se ne dopada ni 3:0 protiv Huddersfielda

E. Škorić

Novi trener Chelseaja Maurizio Sarri nije pretjerano sretan igrom svojih nogometaša u Huddersfieldu.

Iako je Chelsea slavio s 3:0 na početku nove premierligaške sezone, Sarri nije oduševljen i smatra da ima dosta toga za popraviti.

"Nisam potpuno zadovoljan. Danas smo dobili zbog individualnih kvaliteta, ne zbog taktike. Utakmica je bila ružna na momente, fizička i prilično teška, ali su se momci izvukli iz svega s velikim karakterom", rekao je Sarri nakon meča, pa je pohvalio novog golmana Kepu.

"Doveli smo odličnog golmana da naslijedi takođe jednog sjajnog golmana. Mislio sam da nije u redu da držimo Courtoisa protiv njegove volje. Doveli smo mladog Matea Kovačića koji je spreman da eksplodira, takođe i Jorginha", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea u narednoj rundi dočekuje Arsenal, dok će Huddersfield u goste Manchester Cityju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti