Od kompanije Mozzart

Sloboda iz Novog Grada dobila vrijednu donaciju

Kompanija Mozzart uručila je novu sportsku opremu za trening FK Sloboda iz Novog Grada i još jednom potvrdila da je najveća podrška sportskih kolektiva u regionu.

Fudbalski klub Sloboda se trenutno takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske — Grupa zapad, ali igrači ne kriju da su ambicije mnogo veće. Od sada će im biti lakše da te ambicije ostvare, jer će trenirati u novoj sportskoj opremi koju im je donirala kompanija Mozzart.

Nadaju se da će nova oprema pomoći na putu ka novim pobjedama, a najveća želja je da ponove svoj najveći dosadašnji uspjeh — osvajanje Prve lige Republike Srpske.

„Zahvaljujem kompaniji Mozzart u ime kluba, kao i u svoje ime na donaciji opreme za trening. Siguran sam da će ona uveliko olakšati rad prvog tima u budućnosti”, istakao je sportski direktor kluba Ognjen Dašić.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

On je dodao da je ova donacija kompanije Mozzart pozitivno uticala i na atmosferu među igračima.

Ovaj fudbalski klub s tradicijom dužom od jednog vijeka osnovan je 1910. godine. Od osnivanja Fudbalskog saveza Republike Srpske se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske. Za svoju jubilarnu devedesetogodišnjicu ovaj klub je uspio da dođe do četvrtog mjesta na tabeli Prve entitetske fudbalske lige, a stigao je i do finala kupa Republike Srpske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.