Gol Jedinstva začaran, savladana i Sloboda

Ako se po jutru dan poznaje...

Gol Jedinstva začaran, savladana i Sloboda

Ako se po jutru dan poznaje, naredna sezona bi, za razliku od prošlih, mogla biti vrlo uspješna za Jedinstvo iz Bihaća. 

U sklopu priprema Jedinstvo je danas u Novom Gradu odigralo prijateljsku utakmicu protiv Slobode koja se takmiči u 1. ligi RS, a momčad koju vodi Vlado Jagodić na kraju je slavila sa 2:0.

Nakon što se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0, Bišćane je u 50. minuti u vodstvo doveo Rovčanin, da bi samo osam minuta kasnije prednost udvostručio Galin.

U nastavku utakmice i jedni i drugi su imali po nekoliko šansi, ali promjene rezultata nije bilo i ostalo je 2:0 za Jedinstvo.

Za Jedinstvo je ovo bila sedma kontrolna utakmica. Optimizam Bišćanima svakako daje to što su u svakoj svoju mrežu sačuvali netaknutom uz gol-razliku 15:0.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Vidovita Džemila im uradila zapise za zelenim stolom.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi