Nebojša Mrkić pojačao redove Slobode NG

Napustio Rudar

Nebojša Mrkić pojačao redove Slobode NG

D. Vejo

Krilni napadač Nebojša Mrkić na proljeće će nositi dres Slobode iz Novog Grada.

Naime, doskorašnji član Rudara iz Prijedora, tim iz grada na Sani napustio je zbog nezadovoljstva minutažom tokom prvog dijela sezone nastupajući u Prvoj ligi RS, pa je tako karijeru odlučio da oživi u redovima navedenog drugoligaša koji nastupa u grupi Zapad.

"Smatram da sam jako mlad, te želim da igram i dokazujem se. U razgovoru sa trenerom Zlatkom Jelisavcem, odlučili smo da je najbolje rješenje za mene nova sredine. Izabrao sam Slobodu iz Novog Grada, za koju mislim da mi je dobra odskočna daska za dalji rad", rekao je novi član Novljana, Nebojša Mrkić.

Svojim igračkim sposobnostima, Mrkić će dobro doći Slobodi u borbi za lidersku poziciju u ligi, koju trenutno drži ekipa banjalučkog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti