Sloboda NG se približava Želji, fenjeraš iznenadio Ozren

Druga liga RS, Zapad

Sloboda NG se približava Želji, fenjeraš iznenadio Ozren

D. Vejo

Ovog vikenda odigrano je sedam utakmica u sklopu 25. kola Druge lige Republike Srpske, grupa Zapad.

Sloboda je u Novom Gradu savladala dobojski Željezničar sa velikih 4:1 te se tako približila na sedam bodova zaostatka u odnosu na vodeći banjalučki Željezničar koji svoj meč 25. kola igra tek u utorak.

Iznenađenje kola priredio je Mineral koji je u Banji Vrućici sa 3:2 savladao Ozren iz Petrova, dok je Modriča bila sigurna protiv Proletera (3:1). 

Jedini remi u ovom kolu viđen je u Srpcu, na meču tamošnje Sloge i Laktaša (1:1).

Najviše golova palo je na susretu Sloge i Jedinstva u Trnu, a gdje je domaćin u čak osam navrata zatresao mrežu gostiju (8:0).

BSK je u Donjoj Slatini bio siguran protiv Mladosti (2:3), dok je Borac u Kozarskoj Dubici bio minimalan protiv Ljubića (1:0).


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi