Glavu gore Plemići

Navijači Zrinjskog su prezadovoljni, ohrabruju igrače unatoč ispadanju iz Evrope

Edmir Škorić

Zrinjskom nije bilo dovoljno večerašnjih 1:1 protiv Ludogoreca za prolaz u play-off, ali navijači nisu bili nimalo razočarani,

Zrinjski je na Pecari ugostio Ludogorec i nedostajal su mu na kraju još dva gola za prolaz, a gol Bilbije u nadoknadi naravno kasno je postignut.

Međutim, navijači su prepoznali kvalitetnu igru Mostaraca i veliku požrtvovanost igrača, pa su odlučili gromoglasno da ih podrže nakon što se meč završio.

I sam Baka Slišković je rekao da je od igrača tražio da ginu za navijače, da pokažu karakter i uistinu jesu, ipak je rival bio Ludogorec koji je u ovom trenutku daleko ispred bh. timova.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.