"Ovo je pokazatelj da Zrinjski nije zaboravio igrati, želimo novu titulu"

Slišković nakon meča

"Ovo je pokazatelj da Zrinjski nije zaboravio igrati, želimo novu titulu"

M. Šljivak

Blaž Slišković je zadovoljan onim što je njegov tim pokazao protiv Ludogoretsa.

Njegov tim je na Pecari remizirao sa bugarskim prvakom, ali usprkos ispadanju iz Evropske lige Slišković je više nego zadovoljan igrom.

"Sigurno da će utakmica ostaviti dobar psihološki trag. Treba biti objektivan i reći da smo igrali protiv tehnički superiorne ekipe. Parirali smo trkački, imali smo dvije-tri prilike dok su oni imali u svakom napadu. Zadovoljni smo neriješenim rezultatom, iako nam ovo ništa ne znači. To sam tražio od igrača da pokažu, želju, volju, htjenje. Vjerujem da su to pokazali na terenu i vidim da su nagrađeni za ovakvu igru od navijača", istakao je Slišković.

Zrinjski ne odustaje od nove titule prvaka BiH iako su u bodovnom zaostatku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Postoji motiv za titulu. Ne treba se baviti ovim poslom ako se nema sportski motiv. Zato sam se vratio u Zrinjski da po četvrti put osvojim ovu tituli. Izgledi su nam loši, imamo zaostatak, ali prvenstvo je dugo. Ova utakmica je pokazatelj da Zrinjski nije zaboravio igrati i da imamo karakter", rekao je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kommando88
Legao je novi milion za sudije, Baka najavljuje titulu
11 7
rimke
a vec u nedelju ce ih sarajevo naguzit
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi