Igraju protiv Sarajeva

Zrinjski u ozbiljnim problemima pred gostovanje na Koševu

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog večeras gostuju na Koševu kod Sarajeva u okviru šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Aktuelni prvak naše zemlje nije baš najbolje otvorio sezonu, a nakon poraza od Čelika otkaz na klupi Plemića dobio je Ante Miše. Umjesto njega u klub se vratio Blaž Slišković samo nekoliko mjeseci nakon što je odlučio da napusti Zrinjski.

Plemići večeras igraju derbi protiv Sarajeva, ali će veoma oslabljeni doputovati u glavni grad naše zemlje. Slišković večeras neće moći računati na Damira Šovšića koji ima problema s povredom, a van stroja su još Marko Bencun, Miloš Aćimović i Pero Stojkić.

Oni već neko vrijeme nisu trenirali s ostatkom ekipe i gotovo sigurno neće biti spremni za večerašnji okršaj protiv Sarajeva. Utakmica se igra na Koševu od 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.