Slišković: Daj Bože da Sarajevo opet podbaci na Koševu

Vjeruje u kvalitete svog tima

Slišković: Daj Bože da Sarajevo opet podbaci na Koševu

Samir Mlaćo

Nakon ispadanja od Ludogoretsa, nogometaši Zrinjskog okreću se domaćem prvenstvu. Već sutra na Koševu ih očekuje duel protiv Sarajeva.

Plemiće će sa klupe predvoditi Blaž Slišković koji se ponovo vratio na klupu aktuelnog prvaka. Upravo je Slišković govorio pred meč u glavnom bh. gradu.

"U ovaj dan - dva nakon utakmice na Pecari pokušavamo da održimo ekipu u ritmu, ali ne da je premorimo. Sutra krećemo na put i vjerujemo da možemo trkački da ponovimo ono sa Pecare. Vjerujemo da imamo kvalitete za pozitivan rezultat. Sarajevo će igrati na pobjedu, ali i mi idemo na pobjedu. Iz ofanzivne igre vjerujem da možemo doći do povoljnog rezultata", kazao je Slišković.

"Svaki nam je protivnik u ovom momentu neugodan, a naravno da bi nama više odgovaralo da je došla neka ekipa u Mostar, pa da eventualno sa manje korištenja snage pokušamo dobiti utakmicu. Sarajevo je puno bolje na strani, kada su bez opterećenja, a pred svojom publikom znaju podbaciti i to ste vidjeli protiv GOŠK-a. Daj Bože da im se to desi i sutra, ali to nas sigurno neće zavarati", jasan je Baka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče mogućeg sastav Slišković je kazao da Stanić i Stojkić neće putovati u Sarajevo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Baka reci iskreno, koliko si punudio Musemicu $$$$ da odigra na 2? Sutra kad izgubis, prvo ces na sudije, pa na teren na savez kako svi mirze Zrinjski itd itd itd....
23 13
djetesadrine
Pusi se ti sliskovicu i tvoje prazne price, sutra ces izgubit i to je to
18 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi