Francuz nakon Unitedove blamaže

Pogba: Bili smo užasni, moj stav nije bio pravi

Edmir Škorić

Manchester United je jučer poražen s 3:2 od Brightona u susretu drugog kola engleske Premier lige.

Možda se i očekivali da će biti teško Unitedu na nezgodnom gostovanju, ali nije se baš očekivao poraz uz tri primljena gola za tim Josea Mourinha.

Portugalac je razočaran, a i njegovi igrači redom su svjesni da su zakazali i da su bili užasni, pa je tako Paul Pogba za Sky Sports News izjavio:

"Izgubili smo i stav koji smo imali danas nije bio pravi. Počinjem prvo od sebe, moj stav nije bio dovoljan, ali nastavit ćemo da se borimo i očigledno da nam je ovo jedna ozbijna lekcija. Brighton je više želio tu pobjedu nego mi", rekao je Pogba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napravili smo neke greške koje nikako nismo sjeli napraviti. Stav mora da bude pravi i mi ga ovaj put nismo imali".

United je u prvom kolu sedam dana ranije savladao Leicester na Old Traffordu, ali pravi ispit tek slijedi pošto u 3. kolu stiže Tottenham.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.