Mourinho "solio pamet" novinarima i potvrdio: Moji igrači nisu sretni!
(Foto: EPA)

Posebni nakon poraza u Brightonu

Mourinho "solio pamet" novinarima i potvrdio: Moji igrači nisu sretni!

Midhat Šljivak

Manchester United poražen je danas od Brightona sa 3:2 u susretu 2. kola Premier lige.

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho priznao je kako u klubu atmosfera nije najbolja i da igrači nisu previše sretni u ovom trenutku.

"Svaka osoba u svom poslu čini greške, a ne samo fudbaleri i kada se dogode greške ne možeš biti sretan, samopouzdanje opadne i to je sve u ljudskoj prirodi. Ako me pitate jesu li moji igrači sretni, reći ću vam da nisu", rekao je Mourinho, te je dodao:

"Da sam u poziciji vas medija za današnji meč bih imao mnogo materijala za pisati. Ne očekujete od mene da pričam sa vama o tome jer su vaše kolege bile itekako kritične prema meni prethodnih sezone kada sam vjerovatno bio previše iskren i previše otvoren u analizama", istakao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United nakon dva kola ima tri boda uz gol razliku 4:4.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti