Napušta zagrebački Dinamo

Pao dogovor! Hodžić bi već danas mogao potpisati za MOL Vidi

Epizodi Armina Hodžića u Dinamu je došao kraj! Nakon četiri godine provedene u zagrebačkom klubu, bosanskohercegovački napadač je odlučio da okrene novi list i sreću potraži u drugoj sredini.

Naredna stanica u Hodžićevoj karijeri će definitivno biti mađarski MOL Vidi, javnosti poznatiji kao Videoton, koji je za usluge bivšeg nogometaša Željezničara inkasirao Dinamu oko 2,2 miliona eura.

Hodžić u Videoton dolazi kao prvi napadač, imat će dovoljno minuta pokazati sve što zna, a kako saznajemo, ugovor između dvije strane bi mogao biti potpisan već u toku dosadašnjeg dana.

Transfer u Videoton je svakako dobra opcija i za Hodžića i za Dinamo. U posljednje vrijeme Hodžić baš i nije imao mnogo prostora za igru, ispred njega su bili Gavranović i Budimir, a nedavno je na Maksimir iz Italije stigao i Petković.

Sarajlija je za vrijeme ere u Dinamu odigrao 111 utakmica, a pritom je postigao 51 gol, što je vrlo dobar učinak za jednog napadača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.