Mađari za Hodžića daju 2,2 miliona eura, realizacija pri kraju

Reprezentativac BiH pakuje kofere

Mađari za Hodžića daju 2,2 miliona eura, realizacija pri kraju

Bh. nogometaš Armin Hodžić na izlaznim je vratima Dinama, pišu hrvatski mediji.

Hodžić u zagrebačkom klubu jako teško dolazi od minutaže, jer za jedno mjesto u napadu konkurišu još Gavranović, Budimir i Petković, a kraj njegovoj epizodi na Maksimiru bi mogao doći već danas.

Sportske novosti, tradicionalno dobro obaviještene o dešavanju u Dinamu, pišu kako će Hodžićeva naredna destinacija gotovo sigurno biti Videoton, odnosno MOL Vidi s kojim bi posao trebao biti definitiran do kraja današnjeg dana. Mađarski šampion je Dinamu za Hodžića ponudio 2,2 miliona eura, a našeg nogometaša dovode kao prvog napadača.

Ukoliko se transfer realizuje, Hodžića će u Mađarskoj dočekati Anel Hadžić koji je jedan od glavnih igrača u ovom timu, dok je trener kluba nekadašnji strateg beogradskog Partizana Marko Nikolić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U ovoj sezoni Hodžić je, podsjećanja radi, odigrao tri utakmice i postigao dva pogotka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
Igrac koji je najvise zapostavljen. Nije imao srece, a imao je potrebni kvalitet i bez obzira gdje ode karijera mu je u kurcu.
18 8
crkvice
Ko je ovo??
6 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti