Trijumf bh. boksera

Damir Beljo demolirao Lukasa Paszkowskog

Midhat Šljivak

Najbolji bh. bokser Damir Beljo pobijedio je večeras u Zagrebu poljskog borca sa njemačkim pasošem Lukasa Paszkowskog jednoglasnom odlukom sudija.

Beljo je pružio zaista fantastičnu borbu. Dominirao je tokom svih deset rundi i na kraju sudije nisu imale apsolutno nikakve dileme kada je odluka o pobjedniku u pitanju.

Jednoglasnom odlukom, Beljo je pobijedio u ovom meču, te je tako položio do sada najteži ispit karijere i došao je do 25 pobjede u isto toliko borbi.

Poljskom borcu je ovo treći poraz u karijeri u kojoj ima 10 pobjeda, a večeras je potpuno nadboksan od sjajnog bh. borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.