Beljo sutra u ringu: Ja ću dati sve od sebe, pa šta Bog da

Bh. bokser portiv Nijemca

Beljo sutra u ringu: Ja ću dati sve od sebe, pa šta Bog da

M. Šljivak

Najbolji bh. bokser Damir Beljo sutra u zagrebačkoj Areni ima do sada najveći izazov u profesionaloj karijeri.

Beljo će u ring ući sa njemačkim borcem Lukasom Paszkowskim koji je u karijeri na omjeru od 10-2.

Bh. bokser je oprezan pred ovaj duel jer mu protivnik stilski ne odgovara.

"Protivnik mi stilom uopšte ne odgovara, ali, naravno, deset rundi je puno i nadam se da ću uspjeti pobijediti. Regulisao sam kilažu i solidno se osjećam. Paszkowsky boksa pod njemačkom zastavom i član je Sauerland Promotionsa. Svih 12 borbi boksao je u gostima, dva poraza ima od vrhunskih boraca, izuzetno je opasan borac i bit će jako teško", rekao je Beljo, te je dodao:

"Želio bih se zahvaliti svojim sponzorima koji su mi omogućili ovo sve. Moja borba je u glavnom dijelu programa tj.u glavna tri meča koja će direktno prenositi RTL. Revija će biti jako kvalitetna, po meni cijene ulaznica su preskupe, ali o tome odlučuje organizator. Dosta mojih navijača dolazi u Zagreb. Sigurno ću imati veliku podršku. Šta da vam kažem, Bog vas sve blagoslovio, ja ću dati sve od sebe pa šta Bog da...", rekao je Damir Beljo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi