Povratnički meč Damira Belje u zagrebačkoj Areni

Protivnik mu Lukas Paszkowsky

Povratnički meč Damira Belje u zagrebačkoj Areni

Naš uspješni bokser Damir Beljo poslije duže pauze se na velika vrata vraća sportu.

Bombarter sa Neretve će, naime, povratnički meč imati na borilačkom spektaklu "Fight Night Zagreb" koji se održava 8. septembra u zagrebačkoj Areni.

Protivnik Belji će biti Lukas Paszkowsky, a nema sumnje da će u glavnom gradu Hrvatske imati veliku podršku vjernih navijača iz BiH, ali i Hrvatske.

"Odmjerit ću snage sa dobrim borcem, koji mi stilom uopšte ne odgovara. To sam i želio, jer čemu boksati i vraća se pobjedama nad nekvalitetnim borcima. Kao i uvijek, dat ću sve od sebe", kazao je, između ostalog, Beljo koji se za povratnički meč priprema u Njemačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi