Pogba za Dybalu

United i Juve dogovaraju veliku razmjenu?

Edmir Škorić

Manchester United ima u planu dovođenje Paula Dybale i pokušat će to uz pomoć Paula Pogbe, javljaju inostrani mediji.

Unitedova želja je Dybala i navodno bi Jose Mourinho rado doveo Argentinca već u zimskom prelaznom roku, ali u Torinu ne misle lako pustiti svog ofanzivca.

Prema nekim inostranim medijima, United će Juventusu ponuditi mogućnost povratka Paula Pogbe, pa bi i Francuz bio uključen u transfer.

Dybala se nije naigrao ove sezone, a dolazak Cristiana Ronalda samo je povećao njegove šanse da napusti Juve. S druge strane, Pogba nije ono što su Unitedu očekivali, Jose i on nemaju idealan odnos, pa je i realno očekivati da veznjak napusti Old Traffordu.

Juve bi za Dybalu tražio oko 120 miliona eura, ali ako United uključi Pogbu u posao, onda se stvari mijenjaju. Vidjet ćemo mogu li se timovi do januara dogovoriti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.